werkwijze

Wij, als specialisten in de ventilatie en luchtbehandeling, van Fostair hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, calculeren en plaatsen van diverse installaties. Met medewerkers welke vanuit diverse disciplines hun oorsprong hebben, worden oplossingen aangedragen en bieden wij net dat stukje extra. Meedenken in oplossingen is bij ons niet een lege commerciële kreet.

Met kundig eigen montagepersoneel en door onze uitgebreide voorraad in Delfgauw kunnen wij vaak snel handelen. Een passende oplossing is dus snel voorhanden.

Door onze nationale maar ook internationale contacten kunnen wij putten uit een breed assortiment van klimaattechnische producten, zoals kanalen, zowel rond als rechthoekig, luchtverdeel apparatuur, zoals diverse typen roosters, luchtbehandelingskasten en overige appendage welke toepasbaar zijn in klimaattechnische installaties.

Een project begint bij een goed ontwerp met dito berekeningen, goed gecoördineerd, zoals brandwerende producten, met overige disciplines. Door  onze montage ervaring weten wij als geen andere dat het systeem ook gemonteerd moet kunnen worden. De calculatie laat de opdrachtgever op een transparante manier zien  waar de kosten uit bestaan.

mEER OVER Ons

Sinds de start in 1990, als distributeur van luchtkanalen en hulpstukken, is het snel gegaan. 

Het Fostair van vandaag is een totaalaanbieder.
U kunt niet alleen terecht voor de beste materialen, maar ook voor ondersteunende diensten:
– Ontwerp en calculaties
– Materiaalspecificaties opstellen vanaf tekening of via Autocad
– Technische ondersteuning
– Montage door eigen personeel 

Met de brede ervaring van Fostair bent u van een betrouwbaar advies verzekerd. Wilt u een berekening van de benodigde luchthoeveelheid? 
En die meteen vertalen in het bijbehorende systeem van kanalen, ventilatoren, roosters en bevestigingsmaterialen?
Geen enkel probleem.

De medewerkers van de afdeling binnendienst staan voor u klaar, van idee tot en met complete realisatie. En anders wel de medewerkers aan de balie, ter plekke.